KBT & Ridterapi


Läs mer om Annicas tjänster nedan.

KBT på mottagning


Samtalsstöd och kognitiv beteendeterapi, precis som på traditionell mottagning men med mottagningen i stallet med hästarnas rogivande närvaro. Ångest, stress, parterapi, personlig utvecking m.m.


Läs mer

BOKA

KBT videosamtal

Enkelt och oberoende av plats. Det enda du behöver är en smartphone, läsplatta eller dator med mikrofon och webkamera. Den inbyggda mikrofonen och kameran fungerar oftast utmärkt för videosamtal.


Läs mer

BOKA

Ridterapi


En stressreducerande ridtur på en trygg islandshäst i en sagolik miljö. Lär dig mindfulness eller bara njut av ridturen. Passar alla! Både nybörjaren och dig som vill ta en snabb galopp mellan träden


Läs mer

BOKA

Föreläsning om (o)hälsa


Annica är en van föreläsare som föreläser främst om vad vi människor behöver för att må bra fysiskt och psykisk utifrån aktuell forskning. Men framförallt, när vi nu vet det - varför lever vi inte så?!Läs mer

BOKA

Hästunderstödd terapi


Samtal samtidigt som vi pysslar med hästen. Perfekt för dig som kan tycka det är jobbigt att prata om känslor.  Flera ungdomar (men även vuxna) trivs med denna form av samtalsstöd.


Läs mer

BOKA

Ridläger


För unga mellan 10-18år i en mindre grupp av endast tre personer. Fokus på självkänsla och självförtroende. En underbar förebyggande aktivitet som älskas av många.


Läs mer

ANMÄL INTRESSE

Viktigt AnnicaBL service ersätter inte akut hälsovård.


Avboka samtalstid eller ridning

Det är möjligt att ändra eller avboka tiden om du meddelar oss minst 24 timmar innan starttid. Ej avbokad samtalstid debiteras med fullt pris (under Covid-19 pandemin debiteras inga avbokningar och kunden kan avboka när som helst).Säkerhet ridterapi

Hjälm finns att låna och måste användas vid alla ridpass. Ridväst finns att låna vid önskemål. Annica BL och hästarna har flera försäkringar som företag men vi rekommenderar ändå dig som rid-klient att ha en egen olycksfallsförsäkring.


Problematiska situationer

Vi förbehåller oss rätten att inte genomföra ett ridpass eller ett samtal om det uppstår tekniska problem eller andra hinder som är utom företagets kontroll. Kunden återbetalas då avgiften.


Sekretess

Terapeuten jobbar under tystnadsplikt och all klientinformation är konfidentiell.


Kontakt

Annica BL svarar oftast inom 24h. Vid semester och tekniska problem kan ett svar ta längre tid. Klicka här för kontakt

AnnicaBL - KBT & Ridterapi

Copyright © Alla rättigheter förbehållna