Ridterapi


En stressreducernande endorfinhöjande ridtur i skogen. Passar både dig som aldrig suttit på en häst och dig som vill ta en galopp mellan träden. 

Ridterapi max 85kg


En ridtur i skogen på trygga islandshästen Tigull. Välj om din terapeut ska gå bredvid och leda Tigull eller om hon ska rida på en egen häst. Du väljer tempot. 


Mindfulness är inte alltid helt enkelt att lära sig men från hästryggen lär man sig lättare grunderna genom att vara här och nu. Lär dig mindfulness, få samtalsstöd från hästryggen eller boka bara en skön ridtur. Du väljer.


AnnicaBL har flera olika sorters ridterapi att välja på. Även familjeridning där du som förälder kan ta med ditt barn på upp till 50kg för en ridtur på underbara shetlandsponnyn Elton. Ni väljer om terapeuten ska leda ponnyn eller rida på en egen häst. 

Vi tar emot friskvårdsbidrag!


HÄSTARNA


Tigull 

En terapi-häst som är lugn, trygg och

säker. Tigull älskar att bli ompysslad och promenera i skogen. Han utstrålar lugn och harmoni utan dess like.


Om du bokar en tur i skogen eller om det är första gången du bokar

häst-terapi så är det Tigull du träffar.

 

islandshäst

Villie

Villie är en unghäst som kräver en trygg hand. Han läser av din sinnesstämning innan du känner av den själv. Villie älskar barn, han är nyfiken, smart, pigg och känslig. Han är aldrig dum. När man är med Villie lär man sig ha kontroll på sina känslor då man får ett omedelbart gensvar. Den känslan är oslagbar! 


Villie har extra av allt och är ovärderlig när det gäller stresshantering och personlig

utveckling. 

 

Flisa

Flisa är ett gotlandsruss av sportmodell. Om Flisa får bestämma ska det gå fort och hon älskar att hoppa. Hon har tävlat i både dressyr och hoppning och rids oftast av sin 8åriga ägare. 


Flisa är alltid pigg och glad. Hon är underbar, snäll och trygg i all hantering men i ridningen behöver hon en van ryttare, annars tar hon själv kommandot och då är det full fart framåt. Hon är en bra läromästare. 


Flisa och Tigull är kära och gnäggar ofta om de kommer för långt ifrån varandra. 

ridning
shetlandsponny

Annica BL expertis


Ångestdiagnoser

Stress

Ungdomar/ tonåringar

Relationer

NPF (ADHD & autism)


Behöver du samtalsstöd?

Må inte dåligt i onödan.

Jag vill hjälpa dig!
Se alla tjänster hos AnnicaBL

AnnicaBL - KBT & Ridterapi

Copyright © Alla rättigheter förbehållna